maandag 27 juni 2011

Volop in de strijd

Hallo allemaal,
vandaag was het weer een lange dag! Vanmorgen vroeg de divisioning van Suzanne en Claudia. Ze hebben het erg goed gedaan en dat terwijl de vermoeidheid aan het toeslaan is. Wat wiebels op de balk mochten de pret niet drukken. Oranjefans, met Bavaria- jurkje, oranje hoeden/ petten/ brillen, Hollandse vlag van de school van Suzanne: ze doen hun werk!
Na afloop weer even in het familycenter wat bijgekletst. Tussen de middag werd er gebeld door Nieuwsbegrip/ Jeugdjournaal! Ze zijn met een item bezig en willen wat jonge sporters bij de SO volgen. Judo en gymnastiek hebben jonge atleten in hun groep. Om een lang verhaal kort te houden+ Peggy is telefonisch een interview afgenomen en de kans was groot dat zij vanavond op het Jeudjourmaaal zou komen, maar.. dat is niet gebeurd, hoorden wij. Wie weet morgen óf als bericht in ´Nieuwsbegrip´. Vanmiddag waren Eefje en Peggy aan de beurt voor de divisioning. Ook zij hebbben naar verwachting gedraaid, hoewel ook hier balk niet vlekkeloos verliep.Volgende keer beter en... dat is morgen al!
Vooruitblik: wo. 28 juni ´s ochtends Han, Robin en Jumiro aan de finale. Daarna prijsuitreiking van de heren. Vervolgens in de middag Eefje en Peggy finale en tot slot: ergens op de woensdag de afsluiting van Suzanne en Claudia. Woensdagavond verwachten we ron 21.30 thuis te zijn, dan wat eten en daarna kunnen we melden hoe de heren en Eefje en Peggy het eraf hebben gebracht. Aangezien onze luiken vanzelf sluiten tijdens het schrijven van dit bericht, lijkt het ons verstandig iedereen een welterusten te wensen!
groetjes, anita en evaline (en natuurlijk de rest, maar die liggen al op één oor, behalve iemand die liep te wandelen in het donker, omdat haar telefoon sms- berichten ontving)

1 opmerking:

  1. alle mensen van de abrikozenweg28 juni 2011 om 08:05

    allemaal een hartelijke groet van alle Abrikozen en zet hem op.

    BeantwoordenVerwijderen