donderdag 30 juni 2011

Donderdag 30 juni

Hallo allemaal,


dank weer voor al jullie reacties!
Een beetje vakantiegevoel was er vandaag wel, we konden n.l. wat uitslapen! Om 8 uur zou de wekker gaan. echter om 7 uur werd Anita al gebeld door Michel. Ze pakte de telefoon op, gaf antwoord, maar hij zei maar steeds dat hij haar niet kon verstaan. Bleek dat ze de telefoon achterstevoren ondersteboven aan haar oor had! Daarna nog maar even op een oor gelegen: heerlijk!
Eerst 2 sporttassen ingepakt met spullen die alvast mee kunnen naar Nederland. De ouders van Eefje en Suzanne vertrekken van het weekend en nu hebben we wat meer ruimte in 2 koffers!
Na het ontbijt met de bus naar het wielrennen (leuk om te zien en gezellige omgeving), daarna lopend naar het voetbal: Nederland tegen Duitsland. NL won met 3- 1 Jullie kunnen je de stemming voorstellen. Zaten we daar in het oranje en met Volendamse mutsen aan te moedigen. Daarna een wereldreis gemaakt om in het OAKA te komen voor de Healthy Athletes. Het OAKA is het Olympisch Stadion van de Olympische Spelen in 2004: prachtig, wat een complex! Aangezien we in de verkeerde metro zaten duurde reis nog wat langer. Aangekomen bij het OAKA eerst een heel eind gelopen, toen met weer een shuttlebus naar het gebouw waar Healthy Athletes werd gehouden. Bij een ieder is gekeken naar oren (er moeten wat oren worden doorgespoten), voeten (niet alle voeten zagen er even fris en vrolijk uit na een halve dag in slippers en zand te hebben rondgesjouwd), funfitness en gezond eten (ja, daar kwam de ware aap uit de mouw wie wel/ niet gezond eet!). Bij elk station werd een papier meegegeven met een beschrijving of alles goed is bevonden of tips voor oefeningen of advies voor een vervolgafspraak bij een arts.
Rond 20 uur waren we in hotel. De drie meideln van het meida team komen bij ons in het hotel vertoeven. Gezamenlijk gegegeten. Weer diverse sporters kunnen feliciteren met hun behaalde resultaten! Lekker geteut in de eigen 'tuintjes' van de appartementen en iedereen was weer toe aan een douchebeurt!
Programma voor vrijdag: strand! Holland- house met Kleintje Pils.
Voor liefhebbers: op www.athene2011.nl en dan via facebook, zijn veel berichten, foto's en filmpjes van hier te vinden! Voor gymnastiek even goed zoeken, maar er staan diverse items tussen. Hier kunnen we geen filmpjes openen, dus we hebben geen idee hoe het eruit ziet.
Tot morgen en groetjes van ons, ACEEHJPRS

10 opmerkingen:

  1. richard, lisa en ria30 juni 2011 om 23:17

    Hallo allemaal,
    Door de verhalen steeds te lezen zien we, dat jullie een prachtige tijd hebben en lekker genieten. Ook wel verdient met al die topprestatie's. Vanavond ontzettend veel plezier. Speciaal voor eefje lieve groetjes en we zijn benieuwd naar al je verhalen en ervaringen.
    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chris en Gijsje1 juli 2011 om 00:54

    Wie had dat kunnen denken een voetbalwedstrijd NL-D meemaken in Athene en dat Nl dan ook nog wint.
    Fijne dag op het strand. (Han, misschien vang je wel een haring in de Griekse zee).
    Geniet van alle leuke dingen die jullie mee gaan maken.
    Liefs, Chris en Gijsje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo Suzanne,

    Super dat je drie keer goud hebt gewonnen! Wij hebben net gehoord in welke klas we volgend jaar komen. Nu hebben we lekker vakantie! Veel plezier nog de laatste dagen daar.

    groeten van groep C

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hallo Suzanne,

    Ook namens alle leerkrachten van harte gefeliciteerd met al je medailles. We zijn trots op je!

    groeten van men. Brentjens en men. Nieuwenhuis

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo allemaal,

    Van harte gefeliciteerd met jullie fantastische prestaties! En nu heerlijk genieten van andere sporten, feestjes in het Holland House, strand en lekker even luieren!

    De nieuwsberichten komen natuurlijk ook op de KNGU site.

    hartelijke groeten,
    commissie aangepast sporten KNGU

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi allemaal,

    Zo te lezen zijn jullie na alle inspanningen en prestaties lekker aan het genieten.... en terecht hoor, zowel sporters als coaches hebben dit dik verdiend.
    Filmpjes en foto's op facebook bekeken, helemaal super, hebben jullie straks als jullie weer terug zijn nog iets om naar uit te kijken en van na te genieten.
    Jullie zijn na een aantal dagen sporthal vast lekker bijgekleurd op het strand vandaag.

    Heel, heel veel plezier vanavond in het Holland House, ga maar lekker uit je dak met Kleintje Pils.

    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi, hoi Eefje,
    jeetje wat een rij met medailles, ook voor de andere sporters. Ongelooflijk!!!
    Jullie zijn wel een reclame voor Nederland hoor.
    Wat zullen jullie er een feest van gemaakt hebben... en terecht!!!
    Heel veel plezier nog samen en een goede terugreis.
    Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Allemaal,
    Via facebook heb ik wat foto's en filmpjes kunnen bekijken. Leuk, ook van de andere sporten die in Athene gedaan zijn. Het enthousiasme spat er van af, zowel bij de sporters als begeleiders.
    Alleen zie ik dat de tribunes soms erg leeg zijn, behalve bij de beelden van de opening.
    Viel de publieke belangstelling een beetje tegen?
    Maakt niet uit, via deze blog merken jullie dat de belangstelling vanuit Nederland er wel is.
    Veel plezier nog de laatste dagen, succes met de koffers pakken (die zullen wel erg zwaar zijn met al die medailles), en goede reis naar huis.
    Groetjes, Anneke M

    BeantwoordenVerwijderen
  9. your blog with more information? It is extremely helpful for me.
    Ski Tours | Skiing Directory | SEO Links | DNN Forum | Sledges Włochy | Ski Holidays Blog | Ski Forum | Ski Holidays Croatia News Summer | Falkensteiner Hotels | Dolomites
    Few months ago i was reading something about it. You did good job here.
    This is my first time I have visited your site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the tons of comments on your posts, I guess I am not the only

    TOP Google Ranking On Your Site

    BeantwoordenVerwijderen
  10. This is a good subject to talk about. Sometimes I fav stuff like this on Reddit. I don't think this would be the best to submit though. I'll look around and find another article that may work.
    how-do-we-make-our-life-healthy-and-long

    BeantwoordenVerwijderen