donderdag 23 juni 2011

Laatste dagen Cyprus

Woensdag 22 juni:
Hoi allemaal, vandaag een dag volgens de wet van Murphy... De dag begon met opstaan om 7 uur, Robin werd even niet lekker bij het koffie zetten, bezoek aan de fabriek van Fabricage Turks fruit, maar de fabriek kon het aantal mensen niet binnen krijgen en er waren grote vraagtekens of de fabriek wel bestond. Vervolgens werden we uitgelaten op een plein, waar het ong. 40 graden was... Een koele supermarkt ingelopen en wat kaarten gekocht. Bij het in de bus stappen ging Eefje even door haar hoeven, gelukkig netjes dwars over twee stoelen. Zij werd in de fontein geplaatst, waarna ze aardig snel opknapte en met Anita per taxi terug ging via een toeristische route. Na de lunch allemaal verplicht een tukkie doen, want we mochten tot 17 uur niet in de zon van dokter Teun. Even gezwommen tot de pc met een update van 115000 stuks begon. Eén laptop werkte al niet, de tweede nu ook niet. Gelukkig een ICT'er in het team die zo'n twee uur bezig is geweest om de boel aan de gang te krijgen, wat lukte! Maar toen was het tijd om te eten. Eefje vond het nodig om Michel een beker water spontaan over het hoofd te gooien. Zooitje water op de vloer... Na het eten disco, bingo. Daarna wat nagezeten met de coaches, waarbij Anita de broek niet meer droog hield. De dag liep ten einde rond 1.30 uur.
P.s.1: zowel met Robin als met Eefje is het helemaal goed gekomen!
P.s.2: sporters en coaches genieten volop.

Donderdag 23 juni:
Wekker om 7 uur, ontbijten om 8 uur, rond 9.30 naar stadje om te shoppen: eindelijk! Eerst naar wat opgravingen met mozaiekwerk uit de 12 eeuw en ouder. Sommigen piepen dat het warm is, maar dat valt reuze mee, vindt evaline. Daarna winkels aan de haven langs: inkopen van shirts, sleutelhangers, armbandjes, slippers, jurken, kaarten, nagellak, nog meer slippers, nog meer shirts en wat gedronken. Terug naar de bus, lunch in hotel. Het eten is ge- wel- dig! Veel variatie, lekkers volop en de kilo's vliegen eraan! Vanmiddag eerst weer tukkie doen. We noemen geen namen, maar twee dames vertikten het om rust te nemen. Tegen 17 uur weer lekker gezwommen, voor de laatste keer hier. Han zorgde voor de catering en was butler van liters ijskoffie. Diner tegen 19 uur, Han en evaline daarna lekker gewandeld. Han kent alleen nog maar de woorden 'Mooi hè, goh, wat mooi hè!' Hij wil voorstellen volgend jaar hier naar toe te gaan met vakantie, het is maar dat jullie het alvast weten. Vanavond officieel afgesloten met de burgemeester en alle delegaties en nu op dit moment is er groot eindfeest. Wij zijn er nu tussenuit gepiept om jullie op de hoogte te houden. Claudia heeft haar nieuwe dansjurk aan en Jumero is niet van de vloer af te slaan, Peggy en Robin hebben de ruilsport uitgevonden en zijn alleen nog maar op ruiltoer van speldjes. Robin heeft er zelfs een nieuwe hoed voor gekocht! Morgen mogen we iets uitslapen, na het ontbijt koffers inpakken en dichtzitten. 11.30 Vertrek voor busreis van 2 uur naar Lanarca. Vliegtrip naar Athene. Ouders worden om 19 uur bij de ambassadeur verwacht en wij om 20 uur. Daar dus een ontmoeting met sommige ouders. We eindigen de dag in ons nieuwe hotel.

De dagen erna zullen propvol en hectisch zijn. We proberen zoveel mogelijk berichten bij te houden, maar hopen daarbij op meer geluk met internetmogelijkheden!!! Dat was hier bijzonder lastig, soms konden we niet eens een kaart kopen.
Foto's proberen we ook, maar we zijn er nog niet zo handig in en dan kost het veel tijd.
Dank voor al jullie reacties op onze berichten en mails! Bijzonder leuk om te lezen en door te geven aan jullie kanjers! Zo te lezen vinden jullie het ook leuk, dus we gaan er lekker mee door! 
Heel veel (nu nog relaxte) groeten namens ons allemaal, van Anita en Evaline.

10 opmerkingen:

  1. Chris en Gijsje23 juni 2011 om 22:48

    Het is elke keer weer een verrassing te lezen wat jullie hebben meegemaakt. Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben. En dat Han zich goed vermaakt en lekker heeft kunnen wandelen. Goede reis naar Athene.
    Wij zijn voorbereidingen aan het reffen voor onze reis naar Zuid Frankrijk. Wij vertrekken zaterdagnacht. We proberen jullie ook tijdens onze vakantie te volgen, als we bereik hebben, anders op zoek naar een internetcafé.
    Dikke pakkerd voor Han.
    Liefs, Chris en Gijsje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. francisca kleverwal23 juni 2011 om 23:17

    goedenmorgen claudia!
    wat fijn te lezen dat je zoveel doet en gedaan hebt!! enne niet teveel geshopt hahaha........ik hoop dat je vanavond goed aankomt in athene! en geniet van alles he! is al heel wat dat je dit mag meemaken!! wij jeroen en ik zijn zo trots op jou!!
    sucses de aankomende dagen en maak er wat van!! gewoon jezelf zijn en genieten...
    dikke kus je zus francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo Suzanne en andere sporters,

    Wij van de Praktijkschool Apeldoorn volgen jullie op de voet. We vinden het leuk om te lezen wat jullie daar beleven! Succes voor iedereen die gaat sporten. We hopen dat jullie samen veel prijzen binnenhalen. En voor Suzanne: laat je jouw medailles volgend jaar aan ons zien?

    groetjes uit groep C van de PSA

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Marloes Buimer24 juni 2011 om 04:05

    Hee Suzanne en de rest!:).

    Wat een super leuke tijd hebben jullie daar zo te lezen:). Heerlijk dat je even hebt kunnen shoppen mooi dat daar een zwembad is, kun je lekker even afkoelen met dat warme weer. En wij hier in Nederland zitten in de regen. Ben wel een beetje jaloers hoor!
    Een hele fijne reis naar Athene gewenst en ik zal de website goed in de gaten houden voor nieuwe verhalen:).
    En veel plezier bij de opening morgen natuurlijk geniet er van!:).

    Liefs Marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita, fanatieke wandelaars, dansers en de rest!

    Dat klinkt goed en gezellig zeg! Fijn dat jullie wat energie hebben opgedaan met die lekkere hapjes, vele zonnestralen en lachstuipen. Jullie kunnen er tegenaan in Athene. Heel veel succes en plezier gewenst!! Natuurlijk ook nog een goede reis gewenst. Maak maar zoveel mogelijk foto`s zodat we jullie goed kunnen volgen :-)

    Liefs Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sharon van 't Erve24 juni 2011 om 06:48

    Hallo allemaal!

    Zo te lezen hebben jullie het reuze naar jullie zin! Gelukkig maar!
    Ik wil jullie heel veel plezier en geluk wensen!
    Ik laat snel weer wat van me horen;)!

    Veel liefs,
    Sharon

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi allemaal,

    Ik lees dat jullie het allemaal erg naar jullie zin hebben, lekker shoppen, beetje oppassen met de zon. Sommigen hebben inmiddels hun familie weer even getroffen en na deze dagen van relaxen, wens ik jullie heel veel plezier bij de (vast spectaculaire) opening, het trainen en de wedstrijden. Kom op sporters (vooral Suzanne, Peggy, Claudia en Han) en coaches, ga er voor!

    Heel veel lieve groeten
    van een beetje jaloerse:
    Antoinette XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heee sporters en coaches,

    Wat leuk om weer een heel verhaal van jullie te lezen, fijn om zo op de hoogte te blijven van jullie bijzondere reis!
    Helaas hebben wij hier niet zulk mooi weer als bij jullie,maar dat is gelukkig onderweg.
    Alvast een hele goed reis naar Athene en heel veel plezier bij de opening! Tot het volgende bericht!
    Liefs, Arian en Kim
    P.s. Knuffel voor Han!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Richard, Ria en Lisa25 juni 2011 om 09:15

    hallo allemaal,
    Het is zeer leuk om al jullie berichten te lezen over alles wat jullie daar doen. En vooral het plezier wat jullie hieraan beleven. Komt straks allemaal ten gunste van de sporters. Vanavond heel veel plezier en dan.... gaat het beginnen.
    Een geluksmailtje vanuit Terwolde van ons
    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Allemaal,
    Hoe is het daar, houden jullie het een beetje uit?
    Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat.
    Ik blijf jullie volgen.
    Dikke kus Albertine

    BeantwoordenVerwijderen