maandag 27 juni 2011

divisionering vrouwen

Vandaag was het de dag voor de divisionering voor de vrouwen.Veel wachten tot je aan de beurt bent en dan de oefening doen.Vanochtend voor Suzanne en Claudia en vanmiddag voor Peggy en Eefje.De meiden waren behoorlijk moe,maar hebben super hun best gedaan.Morgen gaan zowel de jongens als Peggy en Eefje voor de medailles.Woensdag volgen Suzanne en Claudia.We hopen natuurlijk op goede resultaten,maar zijn sowieso erg trots op alle sporters.Ime mesa(I'm in)!!
Peggy heeft nog een telefonisch intervieuw gegeven voor het jeugdjournaal,benieuwd of het wordt uitgezonden.
Morgen vroeg op,hopelijk zijn er veel supporters,helaas staakt het openbaar vervoer.Dat wordt voor ons lopen(niet voor de sporters hoor!)

fam Bruyns

13 opmerkingen:

  1. Hallo allemaal,

    Heel veel succes gewenst en we zijn trots op jullie allemaal. Herman is blij dat hij gebeld is voor zijn verjaardag!! Hele familie voor de tv gezet voor jeugdjournaal maar helaas niets gezien. We gaan proberen uit te vogelen wanneer het wel uitgezonden gaat worden.

    Groeten vanuit Apeldoorn
    Herman en Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marloes Buimer28 juni 2011 om 01:58

    Hoi allemaal!:).

    Super om weer van alles te lezen hoe het daar gaat:). Jullie hebben het maar zwaar met z'n allen, laat slapen en 's ochtends weer vroeg opstaan, echte bikkels!. Iedereen heel veel succes bij de wedstrijden en geniet er vooral lekker van!:D.

    Liefs, Marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heey Eefje,

    Ik hoor nu pas dat je helemaal in Griekenland en Egypte bent om te turnen! Wat megagoed! En wat hebben jullie mooie turnpakjes aan. Heel veel succes nog daarginds, zet em op!!!

    Groetjes Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tamara, Dennis, Rik en lucia28 juni 2011 om 08:25

    Hoi eefje,

    Hier weer een berichtje uit Terwolde! We wensen jou en de rest van je team morgen heel veel succes.

    Zet hem op!!!

    Groetjes Tamara, Dennis , Rik en Lucia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Hoi allemaal

    Leuk te lezen en wens jullie wederom veel succes.groetjes carla

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha Special Olympics sporters,

    Wat een mooie verhalen lees ik over jullie prestaties. Als ik de filmpjes bekijk heb ik het zweet in mijn handen staan, zo spannend vind ik het. Ik juich vanuit nederland mee. Jammer dat jullie dat niet horen. Daarom maar een mailtje: zet em op, laat de wereld zien hoe keigoed jullie zijn. Ik weet het al!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Richard, Ria en Lisa28 juni 2011 om 12:42

    Hoi Eefje en al die andere sporters,
    Wat leuk om weer wat foto's te zien en een prachtige foto van eefje er bij. Wat zal het allemaal steeds spannend zijn. Morgen veel geluk gewenst iedereen. Zet hem op. We duimen hard voor jullie.
    Een groet en knuffel vanuit Terwolde

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hey kanjers! Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat met jullie. Woensdag medailles voor de dames? In ieder geval fantastisch hoe jullie allemaal je best doen, het zal best erg spannend zijn! Eefje.....geniet er van he, ook voor alle andere toppers natuurlijk.
    Groetjes VSO1A DDB school en Harold

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Eefje,
    VSO 2a heeft ook even gekeken naar je sportieve prestaties. We zijn trots op jou, dat je zo goed je best doet. Doe maar goed je best en win maar veel medailles.
    We zijn er trots op dat zo'n bekende sporter bij ons in de klas komt.
    Groetjes van alle leerlingen en de juffen en meester.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Helma Zeisseink29 juni 2011 om 03:32

    Hoi familie.

    Namens ons van harte gefeliciteerd met het schitterende resultaat.
    Helemaal top.

    Groetjes René Helma Yannick en Elke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Eefje, gefeliciteerd met je medailles!!! Wij hopen dat je wel jezelf zult blijven en niet teveel ster allures zult krijgen. Liefs van Monique, Jurgen en Josja.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Claudia, we zijn allemaal ontzettend trots op je dat je zo je best doet tijdens de games. Veel succes en zorg ook dat je geniet van deze mooie trip.

    Dikke kus
    Francisca & Marco, Emma & Marciano

    BeantwoordenVerwijderen
  13. This is a good subject to talk about. Sometimes I fav stuff like this on Reddit. I don't think this would be the best to submit though. I'll look around and find another article that may work.
    how-do-we-make-our-life-healthy-and-long

    BeantwoordenVerwijderen